Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Werkgever: Rendement voor uw organisatie

Tool in loopbaan- opleidingsbeleid
Organisaties in transitie hebben behoefte aan flexibel inzetbaar personeel die kwalitatief goed werk kunnen bieden. Steeds vaker wordt hier bewijs voor gevraagd in de vorm van diploma’s. Organisaties waar de medewerkers wel de praktijkervaring bezitten maar nog niet de kwalificaties vangen vaak bot bij o.a. aanbestedingen. Erkenning van ervaring motiveert en sterkt medewerkers en geeft organisaties handvatten voor bijvoorbeeld gericht loopbaan- en opleidingsbeleid.
Door de gerichte professionele begeleiding die TRIGON biedt is de kans op het succesvol doorlopen van het EVC-traject groter. Wanneer meerdere kandidaten binnen een organisatie tegelijk starten werken wij in groepsverband. Hierdoor is er ruimte voor kruisbestuiving tussen de kandidaten, gerichte aandacht voor de vraag van de kandidaat en deze aanpak biedt bovendien financieel voordeel voor uw organisatie.