Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Werken bij Trigon

TRIGON Training & Ontwikkeling is altijd op zoek naar energieke en gemotiveerde collega’s om onze klantvragen innovatief en met passie op te pakken.

Onze trainers staan er om bekend dat zij deelnemers van elk niveau en achtergrond kunnen inspireren en laten groeien. Met onze activerende en didactisch aansluitende werkwijze zijn wij herkenbaar als specialisten binnen onze vakgebied. Met onze trainingsprogramma’s willen wij onze deelnemers verrassen, uitdagen én een stap verder brengen in hun functie.

Wij zijn een trainings- en opleidingsadviesbureau met een diverse groep van klanten. Onze expertise richt zich met name op hulpdiensten (zoals de brandweer), zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties. Wij vinden het belangrijk dat jij je, met dezelfde passie die wij hebben, in wilt zetten voor de mensen die in deze sectoren werkzaam zijn.