Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Maatwerktrainingen

U kunt bij Trigon Training & Ontwikkeling terecht voor ‘op maat gesneden’ training op de gebieden van Leidinggeven, Communiceren, Opleiden en Adviseren.

In nauw overleg met de opdrachtgever komen wij tot een trainingsontwerp. Meestal houdt dit een traject van een aantal bijeenkomsten in, waarin mensen groepsgewijs en individueel ondersteund worden.

Het voordeel van deze incompanytraining is dat de deelnemers aan de slag gaan met zaken die binnen hun eigen organisatie spelen. Zij raken daarover met elkaar in gesprek en vergroten zo het inzicht in hun eigen en andermans rol bij het realiseren van hun doelstellingen. De deelnemers vullen elkaar niet alleen inhoudelijk aan, maar ook procesmatig. Dit betekent dat er ook aandacht is voor de werkprocessen.

Praktijkvoorbeeld
Aanleiding voor de training “functioneringsgesprekken” was om deze niet meer door het managementteam te laten uitvoeren, maar door de direct leidinggevenden.

Om de verwachte weerstand te overwinnen is deze verandering samen met de direct leidinggevenden voorbereid. Door samen de procedure te ontwerpen en een begeleidingsformulier te ontwikkelen werd er draagvlak gecreëerd.
De functioneringsgesprekken bewezen uiteindelijk zelf hun nut, doordat zij functioneel en praktisch waren opgezet.