Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Trigon in de Zorg

Goede zorg voor medewerkers leidt tot goede zorg voor de cliënt. Om dit te bereiken zet Trigon sterk in op verbinding binnen uw organisatie. Verbinding tussen afdelingen, binnen teams en onderling tussen collega’s. Het delen van succes- én leerervaringen, reflecteren op werkwijzen en blijven afstemmen maakt dat we elkaar kunnen versterken en inspireren.

Met elkaar verbonden blijven is essentieel en tegelijkertijd ook een uitdaging, met name in tijden van veel verandering. Maatschappelijke ontwikkelingen, diversiteit in overheidsvisies en de organisatie van geldstromen vragen (of eisen zelfs) flexibiliteit en bewegingsbereidheid. Dit van zowel de cliënt/patiënt, uitvoerende medewerkers als van overkoepelde aansturing en ondersteuning.

Trigon ondersteunt organisaties, leidinggevenden, teams én individuele medewerkers. Wij zetten ons in voor optimale afstemming en samenwerking zodat de beste zorg geboden kan worden tegen de beste voorwaarden mogelijk voor alle spelers. Wij ondersteunen op maat, toegespitst op uw vraag en wensen.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wil ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen.