Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Ontwerpen van opleidingsprogramma’s en lesplannen

U wilt uw opleidingsprogramma laten voldoen aan de nieuwste beroepskwalificaties. Of een lesplan ontwikkelen voor een onderdeel van een leergang. Wij ontwikkelen in samenwerking met uw organisaties opleidingsprogramma’s op maat die voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook gebaseerd zijn op de beroepspraktijk.

De BHV basisopleiding anders aangepakt
De meeste BHV basisopleidingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen- en (soms) ook de lesplannen van het NIBHV. De basisopleiding wordt voor beide onderdelen afgesloten met een examen en de deelnemer ontvangt een certificaat als hier een voldoende wordt gescoord.

Een veel gehoord signaal uit het werkveld van BHV-trainers is dat het programma heel erg vol zit en dat er weinig ruimte overblijft om vragen van deelnemers te beantwoorden. Laat staan dat er specifiek op wensen en verwachtingen van deelnemers kan worden ingegaan.

Trigon denkt dat het ook anders kan. Anders, waardoor er ruimte ontstaat om de basisopleidingen aan te passen aan wensen en verwachtingen van deelnemers en aan de organisatie van de deelnemer,aan het leerrendement van de deelnemers. Anders, maar nog steeds conform de inhoud zoals die door het NIBHV is vastgesteld. Nog steeds kunnen deelnemers het examen maken en het NIBHV-certificaat behalen.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem contact met ons op, om te bekijken waar uw kansen liggen.