Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Leertraject beleidsprocessen
 
Beleid uiteenzetten in beleidsdoelen en vervolgens in een proces om die doelen te bereiken vraagt bijzondere kennis en vaardigheden. Trigon kan beleidsmedewerkers die hiermee te maken hebben ondersteunen door middel van een op maat ontworpen leertraject. Het hele proces van beleid formuleren in haalbare beleidsdoelen en het bereiken van die doelen wordt ontrafeld en per onderdeel uitgewerkt.
 
Hulpverlenen is een vak apart. Dat weten niet alleen hulpverleners, maar ook de mensen die met hulpverlening te maken hebben. Trigon is een specialist voor hulpverleners. Voor deze doelgroep hebben we daarom een eigen leertraject ontwikkeld over beleidsprocessen binnen mono- en multidisciplinaire diensten. Hiermee krijgt de deelnemer inzicht in al die beleidsprocessen die bij de verschillende hulpverleningsdiensten voorkomen. Al met al vergemakkelijkt dit hulpverleners om beleidsdoelen te realiseren in dit zich steeds meer ontwikkelende werkveld. "Beleid maken doe je samen".