Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Certificering instructeur

Je bent een ervaren BHV instructeur op gebied van brand, ontruiming en/of spoed eisende hulp en wil deze ervaring graag verzilveren?

Het beroep van BHV-instructeur is een vrij beroep. Iedereen met voldoende inhoudelijke kennis van het onderwerp van de BHV-trainingen (Brand & Ontruiming, Spoed en Niet Spoedeisende Hulp) kan op dit moment BHV-trainingen verzorgen. KIWA Nederland BV en TRIGON Training & Ontwikkeling zijn een samenwerking aangegaan om tot een certificering van het beroep van BHV Instructeur te komen. Immers steeds vaker wordt bij het inkopen de diensten van een instructeur gevraagd naar een kwaliteitsdocument. Met het certificaat docent BHV onderscheid je je van je collega-instructeurs en toon je aan kwaliteit te leveren.

Om je te kunnen certificeren tot docent BHV dien je aan te tonen dat je beschikt over de vereiste didactische vaardigheden naast de kennis en vaardigheden van minimaal één onderdeel van de BHV training. TRIGON toetst de didactische vaardigheden. Als het gehele certificeringstraject met succes is doorlopen wordt het certificaat docent BHV toegekend.