Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Els Schouenberg-Loeffen

Drs. Els Schouenberg-Loeffen begon haar loopbaan in de gezondheidszorg.
Terwijl zij nog actief was in de directe zorg gaf zij les aan leerling-verpleegkundigen. Kort daarop studeerde zij MO-Pedagogiek, met als specialisme Sociale Pedagogiek. Vervolgens studeerde zij Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht, met als afstudeerrichting Bedrijfs- en Beroepsopleidingen.

Ruim 20 jaar is Els Schouenberg werkzaam als trainer/opleidingsadviseur. Naast het ontwikkelen van leertrajecten en het geven van trainingen verzorgt zij coachingstrajecten. Dit kan een individuele coaching zijn of een coaching van een groep. Zij is gecertificeerd NLP-coach en geregistreerd lid NOBCO (Nederlandse Orde Beroepscoaches).

Naast het managen van de bureauorganisatie levert zij een belangrijke bijdrage als adviseur en procesbegeleider bij veranderingstrajecten. Els heeft zich gespecialiseerd als organisatieadviseur en is daarmee een gecertificeerd managementconsultant. Zij ondersteunt leidinggevenden met de inzet van inspirerende interventies, om stagnatie tijdens implementatietrajecten te voorkomen of op te heffen.

Sinds 1998 geeft Els Schouenberg leiding aan Trigon Training & Ontwikkeling. Enthousiast en met aandacht begeleidt zij daarbij de eigen trainers en coaches, een team dat inmiddels is gegroeid naar een aantal van veertien professionals.