Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 

TRIGON Training & Ontwikkeling is voor nieuwe projecten op zoek naar versterking van ons team van freelancers om de toenemende klantvraag op te pakken.

Ben jij die ervaren freelance trainer die, samen met ons, de deelnemers aan onze programma’s kunnen inspireren en versterken? Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen!

Werken voor TRIGON
Wij staan voor maatwerk. Iedere vraag die bij ons binnen komt verdient onze aandacht.
In nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkelen en verzorgen wij een vernieuwend programma/leertrajecten.

Met zorg dragen wij het betreffende programma aan jou over, zodat jij vanuit jouw expertise als trainer en jouw gevoel bij de doelgroep, vorm kunt geven aan de visie van onze opdrachtgever. Dit doe je vanzelfsprekend op de activerende en dynamische manier die onze werkwijze kenmerkt, waarbij je je bewust bent van jouw rol als trainer maar ook als visitekaartje van TRIGON. Je gaat zorgvuldig om met het onderhouden van onze bestaande klantrelaties.

Wij zoeken een ervaren freelance trainer, woonachtig in de regio Midden-Nederland en regio Limburg met:
- een afgeronde academische / HBO+ opleiding in een relevante richting zoals psychologie,
  onderwijskunde of bestuurskunde;
- aantoonbare trainerservaring (minimaal 5 jaar) bij genoemde sectoren gericht op
  bijvoorbeeld communicatie, leiderschap en/of train-de- trainer;
- bereidheid om ook ’s avonds trainingen te verzorgen;
- een sociale en betrokken klantgerichte houding, gesterkt door uitstekende mondelinge en
  schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
Samenwerking met onze kleine, informele organisatie in Langbroek (gemeente Wijk bij Duurstede). Wij vormen een betrokken, professioneel én ambitieus team.
De specifieke vorm van onze samenwerking bepalen wij in overleg.

We nodigen je van harte uit om jouw beeld en wensen hierover met ons te delen. Stuur ons een motivatiebrief en CV naar: info@trigon-training.nl, onder vermelding van de functie freelance trainer.

Voor meer informatie kun je op maandag, dinsdag en woensdag contact met ons opnemen tussen 10.00 en 12.00 uur. Telefoon 0343 - 515753