Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
HR Instrumenten

Als HR-afdeling bent u overlegpartner van het management, adviseur van leidinggevenden en in de praktijk regelmatig vraagbaak van de verzorgende op de werkvloer. In recente tijden van efficientieslagen, budgeteringsvraagstukken en certificerings-eisen bent u een onmisbare schakel. U speelt een belangrijke rol om de motivatie binnen alle lagen in de zorgorganisatie te beïnvloeden en zo de voorwaarden te scheppen die nodig zijn. Een boeiende, maar niet eenvoudige taak!

Trigon ziet het als uitdaging voor de HR-afdeling om de verbinding te maken tussen de missie,visie en het strategische beleid van de zorgarganisatie en de mogelijkheden van de medewerkers. Het is belangrijk terug te gaan naar de motivatie waarom mensen bepaalde keuzes wel of niet maken, om vervolgens uw HR-strategie verder te versterken en pro-actief in te zetten.

Een greep uit ons aanbod:

-  Interne communicatie, de boodschap brengen waar hij moet landen;

-  Strategisch communiceren, anderen overtuigen van uw visie;

-  Ontwerpen en schrijven van beleidsteksten;

-  Ontwerpen van het opleidingsbeleidsplan;

-  Betrekken van medewerkers bij visievorming

Erkenning van verworven competenties: vastleggen van kennis en vaardigheden binnen uw organisatie (EVC-traject).