Home        Maatwerktrainingen        Advies        Ontwikkeling        Coaching        EVC        Brandweer/Hulpdiensten        Zorg        BHV        Over TRIGON        Contact        Vacature

 
Het EVC-Traject
TRIGON staat voor een zorgvuldige intake om te borgen dat u voldoende relevante praktijkervaring heeft om een EVC-traject succesvol te doorlopen. Aangezien een EVC-traject geen scholingstraject is heeft u de juiste praktijkervaring nodig om uw deskundigheid in uw portfolio goed te kunnen onderbouwen. U kunt deze intake vrijblijvend aanvragen en op basis van het advies besluiten om te starten met het EVC-traject. Dit geldt zowel voor onze individuele als groepsgerichte trajecten.
Tijdens het EVC-traject biedt TRIGON gerichte begeleiding. Wij leveren maatwerk. Een traject start altijd met een persoonlijk gesprek op basis waarvan we afspraken vastleggen en de uiteindelijke begeleiding vormgeven. Daarmee kan ieder traject er anders uitzien, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.
Onze begeleiding is persoonlijk en gericht op wat nodig is om het EVC-traject succesvol te doorlopen. Hierbij bieden wij verschillende manieren van begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan themagerichte workshops wanneer wij groepen begeleiden, persoonlijke begeleidings-gesprekken, individuele vraag&verwerk afspraken en telefonische ondersteuning.

Begeleiding maakt het traject overzichtelijk en behapbaar, zorgt voor ondersteuning daar waar het nodig is en levert uiteindelijk meer resultaat en een sterker Ervaringscertificaat op. Ons streven is dat iedere kandidaat die aan het traject start een optimaal gevuld Ervaringscertificaat ontvangt. We streven een doorlooptijd na van 4 tot 6 maanden.